ZWART

ZWART

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 133 beoordelingen
29 jul 2019 om 19:55 Good and fresh food. Input 5 stars on del Despite late delivery. The guy called me proactively to apologize and offer me a dessert + drink. They care about their customer. I recommend
29 jul 2019 om 16:23 Delivery took very long (more than an hour) for a few sandwiches and salads. The sandwiches were ok but the tempeh with salad was disappointing. Just a few spinach leaves drenched in soy sauce.
8 jul 2019 om 15:59 Lekker!
21 jun 2019 om 19:42 Delicious! Poco locco burger ❤️
18 jun 2019 om 21:51 Burger en friet waren bij aankomst helaas koud.. Bezorging duurde bijna anderhalf uur. Jammer, want qua smaak wel goed
16 jun 2019 om 20:45 super goede service, geen opmerkingen op. Eten was ook lekker, ik had de pollo loco burger menu. Frietjes en drank waren TOP, de burger een beetje flauw (zout/peper), wel lekker pittig.
9 jun 2019 om 0:46 goeie
8 jun 2019 om 21:39 Voor de eerste keer geprobeerd. Na het bekijken van fotos dat ik dat (naast de zoete frietjes) de burger klein was dus ook nog extra kip bij besteld, dit had niet gehoeven! Heerlijk gegeten, aanrader! Burger is wel pittig :)
8 jun 2019 om 19:12 Loco burger was prima! De gebakken rijst en groenten waren heel flauw, weinig smaak en de portie rijst was te klein.
7 jun 2019 om 10:21 Yooooooo, deze kipburger is so brazy!!! 5 sterren!